Eddy de Jong
De Echte Bakker

De Jong IJs, Dokkum

Ambachtelijk lekker, in hartje Dokkum!

Naast onze bakkerij hebben wij een ijssalon waar wij van Maart tot Oktober het lekkerste softijs en ons eigen gemaakte ambachtelijk schepijs verkopen.

Omdat wij als Echte Bakker al ruim 60% van de ingredienten in huis hebben, is het ijs maken voor ons een koud kunstje. IJs begint bij de basis; verse melk. Door toevoeging van verse ingrediënten en echt vers fruit ontstaat de ware smaakbeleving. Dit herkent u natuurlijk al van onze bakkerij afdeling.

Wilt u ons lekkerste schepijs in uw winkel?

Wij eten graag samen een ijsje om dit met u te bespreken!

www.eenijskarhuren.nl

Naast ons brood banket & ambachtelijk schepijs verhuren wij ook authentieke ijsbakfietsen. U kunt onze ijsbakfietsen huren voor:

Braderieen

Trouwerijen

Opendagen

Bedrijfsopeningen

Buurtfeesten

met personeel

zonder personeel

Ook kunt u een keuze maken om zelf het ijs te scheppen of dit door een leuke ijsschepster laten doen? Bij uw bestelling geeft u zelf aan welke ijssmaken u in de ijskar wil hebben. Dit betekent dat u in de zomermaanden een keuze kunt maken uit meer dan  50 verschillende, ambachtelijk bereidde, ijssmaken. Deze mag u van te voren komen proeven in onze ijssalon in Dokkum, ook kunnen wij ambachtelijk schepijs naar u eigen wens maken. Zo draaien wij geregeld ambachtelijk fries suikerbrood ijs, friese dumkes ijs, berenburg ijs & Oranjekoek ijs.

Niks is ons te gek!

Onze ijskarren zijn allemaal mobiel en daarom zeer geschikt om zowel binnen als buiten neer te zetten. De ijskarren werken met koelplaten, deze houden het ijs gedurende de hele festiviteit koud. Wij eten graag een ijsje met u om alle wensen te bespreken.

Voor meer informatie over het huren van een ijskar kunt u kijken op onze website: www.eenijskarhuren.nl

Eddy de Jong, De Echte Bakker

Leeuwerikstraat 61
9271CR Zwaagwesteinde
0511441872
maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten