Eddy de Jong
De Echte Bakker

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.

Wij hebben oog voor u!

Wij hebben oog voor u!

In onze winkel(s) letten we op alle details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Wij worden elke dag nog beter!

Wij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt ons als Echte Bakker. Samen met onze collega’s blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.  

Onze Visie

Wist u dat onze producten veelal handgemaakt en ambachtelijk zijn? Geen brood, broodje of taartje is hetzelfde. We hebben een ruim en gevarieerd assortiment voor ieder smaak. Met allergie of dieetwens wordt rekening gehouden. Onze mensen in de winkel adviseren u graag!

Onze klanten weten het al jaren.  Eddy de Jong de Echte Bakker gaat voor smaak!  

Wij nemen u mee in een beleving van ambachtelijk bereid brood en banket gemaakt van de beste ingrediënten en met de grootst mogelijke toewijding. Dat zie je, dat proef je. 

De basis is de in decennia opgebouwde kennis en ervaring, het gebruik van zelf verbouwd graan en het respect voor de bereiding. Het resultaat is  heerlijk brood met een eigen karakter en smaak met behoud van alle voedzame gezonde ingrediënten.

Eddy de Jong, De Echte Bakker

Leeuwerikstraat 61
9271CR Zwaagwesteinde
0511441872

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten